maandag 17 oktober 2011

Herfstcollectie

Het is weer zo ver. Herfstcollectie! Van schoenen dus, hé. En omdat dat hier www.jangeox.be heet, kan ik niet anders dan mijn merk volgen, natuurlijk. Maar ik heb me kunnen bedwingen. Vandaag slechts twee paar voor dit seizoen.

Ik heb mijn bijnaam niet zelf verzonnen, ik heb hem gekregen. Een paar jaar geleden is er een schoenengekte ontstaan in mijn hoofd. Ik denk niet dat er medicatie voor bestaat, maar ik ben duidelijk aan 't afkicken. Het is begonnen toen ik een cadeaubon had gekregen van Geox. Ik had dat nog nooit gekocht, schoenen van Geox. Ik had altijd vreselijk veel moeite om een paar schoenen te vinden waar ik ietwat fatsoenlijk in kon wandelen. Dat ze er dan goed uit zagen was meegenomen, maar vaak lukte dat niet.

Maar niet zo in de Geoxshop. Ik paste een 44 van de eerste die ik zag staan en dat zat als gegoten. En heel erg mooi. Maar het paar dat er naast stond was ook mooi, en ik vroeg de dame om dat paar ook eens te passen. Dat ging zo 4 paar verder en ze werd wat nerveus. Ze dacht dat ik niet kon kiezen, maar toen ik zei dat ik ze alle 4 wou, werd ze plots veel vrolijker.

Uiteindelijk heb ik toen de ganse zomercollectie gekocht. 14 paar. Alleen de geklede schoenen liet ik staan, voor de rest had de winkel geen 44 meer in huis, denk ik ;)

Van toen af is mijn bijnaam dus JanGeox geworden. De klantenkaart raakt weer wat gevuld, maar dit keer zal het een paar jaar duren. In seizoen 1 was meteen 1 kaart gevuld.

Leuk zo'n dagje shoppen (en efkes lunchen!).

En kleren kopen ook, natuurlijk. Bij Billabong is het winterseizoen ook al lang bezig. Dat is ook een blog waard :-)

1 opmerking: