maandag 5 november 2012

Ik word oud

Soms ben ik er goed in, maar heel vaak ook niet. Dat heeft alles te maken met het geslacht en met mijn geaardheid. Bij een vrouw kan ik heel moeilijk de leeftijd inschatten, bij een man lukt dat altijd heel goed. Vooral een man die jonger is dan ik. Hoe zou dat komen? ;-)

Maar wat doe je als je de persoon niet ziet? Dan moet je afgaan op het gesprek dat je voert. Ik kon ook de stem niet horen dus dat geeft ook geen hint. Dus dan kan je enkel op de inhoud van je gesprek afgaan.

Ik was er helemaal niet mee bezig, ik was aan het babbelen op de chat en het gesprek was best intelligent. Er moest een raadsel opgelost worden en ik herkende sommige foto's wel die hij niet herkende. Maar andersom was het ook zo. Ik was dan ook niet echt bezig met de vraag hoe oud mijn gesprekspartner was.

Toch schrok ik toen ik later het geboortejaar 1998 zag op het profiel. Ik stelde me meteen de vraag of ik op zijn leeftijd een intelligente babbel had kunnen doen met iemand die heel wat ouder was. Het antwoord is natuurlijk neen. Toen was er nog geen Facebook ;-)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten