woensdag 23 oktober 2013

Zeg nooit roze tegen fuchsia


Geef nu gewoon toe dat ie er mooi uitziet. Ik weet dat wel hoor, het is de kleur die een vijftienjarig meisje zou kiezen. Maar op deze website (tallygear.com) kan je veel opberghoesjes vinden voor je Dexcom glucosesensor.

Ik had er al langer last mee, en omdat ie niet beschermd was, is er zelfs al een kras in het scherm gekomen tijdens onze Ardennen geocache. Da's jammer, maar gelukkig zit ze op een plaats waar ik nooit moet kijken op de grafiek. Boven 350 ben ik nog nooit geraakt en ik hoop dat zo te houden. En met mijn Dexcom (en mijn stabiel lijf, suikergewijs dan toch) heb ik de juiste tool om het niet zo ver te laten komen natuurlijk.

Nu dus goed beschermd: je kan het met die clip aan de lits van je broek hangen, de achterflap kan je door een broeksriem halen of je kan hem rond je nek hangen met het bijgeleverde zwarte lint. Een aanrader !

1 opmerking: