donderdag 11 augustus 2011

Ziekenhuis dag 4, naar huis

Ik ben weer thuis. De laatste dag was nog even spannend, want we wisten vanmorgen nog niet of de laatste verlaging van het basaalpatroon nu genoeg zou zijn. En dat was het net niet. Maar het is voldoende om thuis verder op te volgen. Om 18u heeft de endo opnieuw het patroon wat verlaagd. Nu nog 7.4 eenheden per dag, waar het vroeger met de spuitjes Lantus 18 was. Mijn bloedsuiker stond vandaag nog enkele keren wat laag, maar niet erg.

Vanaf nu word ik high-tech opgevolgd! Ik heb een USB stick meegekregen die draadloos mijn pomp uitleest en alle bloedsuikerwaarden mee doorgeeft. Er draait online software bij de leverancier van de pomp. Ik heb mijn login doorgegeven aan het diabetesteam en de dokter. Zo kunnen ze alles volgen. Big Brother is watching me. Als ik een koek te veel eet krijg ik een mailtje ;-)

Dan waren er de accessoires. Die pomp is zo trendy als een IPod ! Draagtasjes, clipjes, skins... Er is zelfs een BH-tasje dat met velcro vastkleeft. Ik heb 2 skins afgeluisd. Ik wou een roze maar die hadden ze niet (hij bestaat wel!). Nu ééntje met bliksems en ééntje met blauwe steentjes. Chique !

En een velcro-band om de pomp aan je dij te bevestigen. Dat zou handig kunnen zijn om mee te slapen. Dat probeer ik vannacht.

En nu ga ik vroeg slapen want vannacht word ik niet meer elke 2 uur gewekt.

Oef ...

4 opmerkingen:

  1. Hoe jij bent al thuis. We wilden straks naar ziekenhuis afkomen. Dan komen wij wel langs je thuis als dat goed is.
    Groeten
    Stefan

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hahaha! Goed gedaan fashionista! Je bent helemaal ready to go now.

    BeantwoordenVerwijderen