vrijdag 30 december 2011

Geoxcache

Dat het een doodzonde was zal duidelijk zijn. Jangeox heeft schoenen gekocht. Neen, dat is niet de zonde, dat is de natuur. Daar kan ik niks aan doen. Maar het was niet mijn merk !!!

Ik mag geen drie uitroeptekens plaatsen, ik weet het. Maar nu staan ze echt wel op hun plaats. Helaas pindakaas, maar het was echt een noodgeval. Ik heb er weken over nagedacht. Enkele keren de Geoxshop bezocht. Websites bekeken maar telkens dezelfde teleurstelling. Geox heeft geen deftige wandelschoenen. Ik bedoel dus echte trekkingschoenen, waterdichte schoenen die ook je enkels beschermen. Ik had dus geen andere keuze en ben vreemdgegaan.

En de reden, tja.. die nieuwe hobby. Geocache en Geox gaat niet samen. Ik heb het geprobeerd, al enkele keren zelfs. Helaas, de schoen die ademt, ademt ook water als je door de plassen ploetert. Vandaar dus deze kanjers. En om te bewijzen dat ik ze echt gebruik, heb ik ze nog niet afgewassen.

Yeah right, that's why ;-)

1 opmerking:

  1. Dus dat is een gat in de markt bij Geox...
    Maar misschien is het nu een uitdaging voor hen om toch trekkingsschoenen te ontwerpen en op de markt te brengen.
    En mss ben jij de juiste persoon om hen daarop te wijzen.
    Tot dan zal je idd deze moeten "bezigen"...

    BeantwoordenVerwijderen