woensdag 25 januari 2012

Niks

Ik ga nu eens niks zeggen vandaag. Ik vind het jammer, maar het is zo. Ik mag niks zeggen. Het is een verrassing. Zondag wordt een speciale dag. Geen barslechte dag hè, dit is niet de blog van gisteren. Ik bedoel nu echt een speciale dag. Ik zal zondag nog eens een keer DJ zijn. En dat gaat zeker deugd doen, want ik doe dat heel graag.

Alleen, ja.. het is speciaal deze keer. In elk geval anders dan anders. Ik heb het in elk geval nog niet meegemaakt wat er zondag staat te gebeuren. Dus wellicht zal het best wel schrikken zijn zondag. Spannend hé? Allee ja, voor mij toch. Want jij weet wellicht van geen kanten waar het over gaat. En da's nu echt zo jammer, maar ik mag het niet zeggen. Dan zou het niet meer speciaal zijn. Misschien is het dan wel barslecht... Neen, zo erg kan het nooit zijn. Dat weet ik zeker.

Dus ja, afwachten wat het geeft hé. Ik ben al op zoek naar gepaste muziek. Het gezelschap is divers, maar gemiddeld is de leeftijd ouder dan ik gewend ben. Maar ze houden wel van een danske en het mogen ook zeker Vlaamse schlagers zijn. Of echte Duitse natuurlijk, dat mag ook. Die heb ik ook wel in huis, dus ik kan alle kanten uit.

Ik ga ook wel wat video- en fotomateriaal meepakken. Speciale dagen verdienen dat, dan kunnen we nog nagenieten. En dan kan ik misschien hier wel een kiekje zetten om te tonen hoe speciaal het wel was. Ja, nu eerst nog afwachten he, want je weet dat nooit. Alles kan tegenvallen, maar dit zit wel snor denk ik.

Voilà, het is gelukt. Vijf alinea's lang heb ik absoluut niks gezegd. Ik wist het wel, dat ik kon zwijgen ;-)

1 opmerking: