zaterdag 25 februari 2012

Het mooiste plekje van België

Ik weet het liggen! Het is subjectief natuurlijk, maar ik vind dit al 10 jaar het mooiste plekje van België. Ik leerde het kennen toen ik nog software verkocht voor fitnessclubs. John Harris Fitness had 2 clubs: ééntje in het Radison SAS hotel in Brussel centrum, en ééntje in Chateau du lac in Genval.


Voor het onderhoud van de software gebeurde het dat ik eerst naar Brussel en dan naar Genval reed. Toen is me opgevallen hoe prachtig deze plek is. En dat op een paar kilometer van Brussel. Je komt precies terecht in een paradijs.En nu gaan we hier op bezoek. Ik heb een kamer geboekt voor mij en mijn ventje binnen enkele weken. Dat was dus de
verrassing voor de jarige. En neen, het werd dus niet aan huis geleverd. De levertijd van drie dagen was een afleidingsmanoeuvre want hij leest hier mee. Het grappige was dat er echt enkele dingen werden geleverd deze week dus dat was een welgekomen extraatje. En ook mijn verjaardagsfeestje gaat niet door dat weekend. Ik heb het verzonnen om de agenda vrij te houden.

Maar het feestje komt nog hoor, wees gerust. Alleen niet dat weekend, want dan zitten we in Genval rond het meer een geocache te doen, te relaxen in het bubbelbad op de kamer (jaja !) of te dineren in het restaurant met zicht op het meer. Nu nog hopen dat het weer meewerkt :-)

2 opmerkingen: