zaterdag 19 mei 2012

Te koopInstapklaar 2 slpk app. met terras in centrum AntwerpenHier staat het ook, maar wat beknopter.
We hebben er toch wel een hele tijd gewoond. Ik verkocht mijn huis en ging samenwonen met mijn ventje in zijn appartement. In die periode kocht ik mijn kantoor in Hoboken. Voor mij is het nooit echt duidelijk geweest waar ik nu echt thuis was. Ik zat net op een pendelbus tussen Antwerpen en Hoboken. Om dat euvel op te lossen kochten we samen onze nieuwe woonst.

Nu ik er even over nadenk, ik woon er nog steeds. Oeps, foutje! Mijn adres moet nog gewijzigd worden. Moet ik heel heel dringend werk van maken.

En nu staat het "oude" dus te koop! Interesse? 't ziet er heel goed uit hoor! En over de prijs kan je altijd onderhandelen. Maar mijn ventje is nen taaien onderhandelaar, je bent gewaarschuwd ;-)


Geen opmerkingen:

Een reactie posten