dinsdag 3 juli 2012

Vakantie

Dat begint dus al goed. De eerste twee werkweken zijn samengeperst in drie keer twee dagen. Deze week begin ik pas donderdag in plaats van maandag, want een verhuis van de informatica stak stokken in de wielen. Dan is het Vlaamse Feestdag volgende week woensdag, dus dan wordt er ook niet gewerkt. Ik voel me al een beetje ambtenaar ;-)
Alleen is mijn feestdag onbetaald. Oeps, ik voel me direct weer freelancer.

Maar ik klaag zeker niet. Ik zal het kunnen gebruiken in de eerste periode. De trip Antwerpen - Aalst tijdens het spitsuur zal niet altijd even leuk zijn. Maar omdat het ook maar tijdelijk is, gaan we daar niet van wakker liggen.

Bovendien heb ik al rustpauzes ingelast. Niet die ik nu neerschreef, maar geplande pauzes. Ik ga elke maandag overnachten in Aalst. Ik heb er een fijn hotelletje gegoogeld en als het meevalt volgende maandag, zal ik dat zo blijven doen de komende maanden. Dan bespaar ik toch 2 keer een rit van 1.5u, dus ruw geschat win ik 3 uurtjes quality time.

Oei en die moet ik dan weer opvullen zeker? Ik heb al een plan voor maandag. Er zijn natuurlijk ook AA meetings in Aalst, ik heb het adres van de vriendelijke dame van AA doorgekregen. Er is geen dringend nijpend probleem dat me naar de meeting duwt. Ik heb immers mijn vaste donderdag, en dat blijft zo. Maar ik ben benieuwd hoe het er ergens anders aan toe gaat. Het is voor ons een beetje als op café gaan, remember?

Misschien doe ik dat wel vaker op maandag. Hoewel, ik moet oppassen want ik heb nog een hobby die onderhoud nodig heeft. Mijn geocache statistieken zouden gemeentes in Oost-Vlaanderen kunnen gebruiken. Er staan er al, maar rond Aalst mag er nog wat bij.

Maar het is één van de twee hè. Ofwel geocachen, ofwel een meeting. Ik wil niet afgepeigerd op het werk verschijnen.

Ofwel ga ik twee dagen op hotel, da's ook een optie.

Dimmen Jan, dimmen ;-)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten