woensdag 8 augustus 2012

Ai...

Het speeltje is niet waterdicht. De iCoyote moest me waarschuwen als er pakkemannen stonden langs de weg. En dat deed ie al een aantal keer. Maar nu is het dus weer mis. Tussen Antwerpen en Aalst ligt helaas geen autosnelweg. Dus heel veel kleine wegen door kleine dorpskernen. Eéntje doet me nu de das om. 77 km/u op een plaats waar je maar 50 mag. Het zal niet goedkoop zijn, maar die info komt pas later.

Maar wat vervelender is, is dat de agent die de foto nam verder op zoek ging. En hij heeft gezien dat ik niet in orde ben met mijn keuringsattest. Moest dat nu de eerste keer zijn, zou het wellicht ook wel meevallen. Helaas vertoont mijn historiek gelijkaardige feiten. Die werden toen al beslecht voor een politierechtbank. En deze keer dus wellicht ook.

En dit was in Dendermonde. De rechter is een BV. En niet omdat ie dingen door de vingers ziet.

Slik...

2 opmerkingen: