zondag 19 augustus 2012

Gelukt

Het is dan toch gelukt vandaag. Eerst een stevig ontbijt, daarna de bus genomen en terug naar de plaats waar de boten in de Lesse worden gekatapulteerd. Dat moet je redelijk letterlijk nemen. Jammer dat mijn GoPro'tje niet aanstond bij de rollercoaster in het begin van de afvaart.

Maar de hele tocht was zalig. Onder de bomen vonden we veel koelte en zelfs twee geocachen. Er ligt er inderdaad ééntje in de Lesse. Wel, niet helemaal... de tags liggen op een eilandje in de Lesse. Je moet er dus door het water wandelen om ze te vinden. Omdat het op die plaats net pokkedruk was, moet het een raar gezicht geweest zijn. Twee nerds (sorry geobuddy :-) ) met een GPS in de hand en ene met een camera op zijn buik. Normale mensen waren aan het zonnen of aan het kajakken. Wij liepen met onze kop tegen een boom en daar hingen inderdaad coördinaten. Een tweede set hebben we niet gevonden, dus dan maar op goed geluk naar de schat gezocht. En inderdaad gevonden, iets verder in een bos. Daarna bleek ook dat we de tweede set niet nodig hadden, maar dat we een rondelletje aan de eerste boom niet gezien hadden. Het is niet makkelijk zo cachen tussen schoon volk :-)

Aan onze camping kwamen we aan een stroomversnelling. Daar stond een fotograaf die deze foto heeft genomen. Voor een prijske kon je hem kopen als je eenmaal was uitgestapt. Hij is wat lelijk omdat ie is afgedrukt met een fotoprinter ter plaatse en dan ingescand. Maar het idee is duidelijk zeker? Ja.. heel plezant dus hé.


Dat is zeker voor herhaling vatbaar. Iemand plannen dit weekend? :-)

2 opmerkingen:

  1. Vraagje Jan; hoe heb jij je pomp hierin beschermd tegen het opspattend water?

    En nee, ik heb nog geen plannen voor't weekend en zie dit helemaal zitten...;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb ze niet beschermd, kreeftje. De pomp was wel heel nat geworden, maar die moet daar tegen kunnen. Ik heb wel gezorgd dat ze niet ondergedompeld werd.

    BeantwoordenVerwijderen