zaterdag 9 februari 2013

Tipje van de sluier

Het grote werk zou niet het vogelkastje worden. Het is een beetje dom vond ik om daar nu veel werk in te stoppen, terwijl je dat voor een appel en een ei kan kopen in den Hubo.


Het zal je niet verbazen dat het vooral gaat om de ingrediënten. Zonder dat ik iets wil verklappen, dit hoort er zeker in thuis.


En een logrol in een potje voor diabetesstrips. Dat zal op wondere wijze tevoorschijn komen. Als alles goed is hè. En als er nog wat tijd passeert. Eerst moet het werkhuisje klaar zijn om zo'n ingrijpende dingen samen te voegen. Ik ga niet hameren en zagen op mijn bureau of op de salontafel, daar zou iemand niet mee akkoord zijn. Maar de nadruk ligt dus op de inhoud en niet op het vogelkastje. Ieder heeft zijn kwaliteiten. Een vogelkastje bouwen hoort niet bij de mijne.

Het automatiseren wel ;-)

4 opmerkingen:

 1. Dat wordt een cache die ik toch zal moeten proberen, ook al moet ik daarvoor helemaal naar Antwerpen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hey Bert, alles goed? 'k Zal hem een beetje zuidelijker van Antwerpen leggen. Bespaart u een beetje benzine ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hey Jan,

  Ja alles goed :) Beetje spannend hier in Aalst, want ze hebben nog steeds geen budget gevonden voor nieuwe projecten dit jaar. Nu nog bezig met wat kleine zaken voor MFFB, maar binnenkort zal ik waarschijnlijk in Kortrijk zitten.

  Goed om te lezen dat het bij jou nu ook beter gaat als ik je laatste post lees.

  Een tijdje terug ben ik ook beginnen geocachen. Hier en daar wel een beetje last met mijn TomTom GO auto-GPS, zijn locatie bepaling is niet altijd goed, hij wil nogal snel "corrigeren" naar de dichtbijzijnde weg. Ik ben aan het kijken om een echte wandel/geocache GPS te kopen voor mijn verjaardag :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oei, da's minder van die budgetten. Maar je zal in Kortrijk ook wel weten wat doen zeker? Straks moet je nog Java leren ;-)
  Super dat je de hobby ook hebt ontdekt. Met een tomtom lukt dat inderdaad niet echt goed, ik gebruik hem alleen nog om naar de cache te rijden. Gun uzelf dat verjaardagskadooke maar.

  BeantwoordenVerwijderen