woensdag 3 juli 2013

Been there, ...

Dat het herkenbaar is, dat maakt het moeilijk. Over geld ging het niet, maar toch weer wel. Niet omdat ik er zo op gebrand ben, maar het gevoel dat iets je toekomt en je krijgt het niet door oneerlijke kronkels van iemand anders is ondraaglijk. Een uitleg zal er zeker zijn want die was er altijd. Hij was altijd fout maar dat maakte geen verschil. Ook als de logica verwrongen is, ik heb geen vat op beslissingen die ik niet zelf neem. Als die dan oneerlijk zijn, kan ik daar niks aan doen. Toch is dat net de reden waarom het fout liep. Daarom moest ik stoppen en andere wegen opzoeken.

Ik heb niet alle gegevens maar het lijkt er akelig sterk op dat de geschiedenis zich herhaalt. Als dat zo is, en ik twijfel er momenteel geen minuut aan, moet ik opnieuw een drastische beslissing nemen. Alleen doe ik dat tegenwoordig niet meteen. Gelukkig is het nu weloverwogen, er mag gerust een tijd overheen gaan. Maar bedrog aanvaard ik niet. Ook niet als daar een mooi verkoopspraatje aan vasthangt. Dan zeker niet.

Zoals ik dat soort bericht dan altijd moet afsluiten,

On verra...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten