vrijdag 10 januari 2014

SafeCache setup

Je kan het programma hier downloaden:

DOWNLOAD

Dit is een ZIP bestand dat enkele bestanden bevat. Plaats de bestanden in een map naar keuze en klik SafeCache.exe om het programma op te starten.

Op deze pagina kan je een demofilmpje bekijken.

Bij het opstarten zijn er enkele belangrijke zaken:

1. Icoontjes aanmaken

Ik heb een soort beeldherkenning gemaakt die de caches (de kleine icoontjes) die op het scherm staan, gaat omcirkelen. Er zijn 3 knoppen voorzien om 3 soorten caches te herkennen, maar misschien werkt dit niet op jouw PC of in uw browser. Dan zal je elk van de icoontjes zelf moeten definiëren, maar dat gaat eenvoudig door ze aan te duiden op je scherm. In dit filmpje zie je hoe dat werkt:
2. Autozoom

Er is een optie 'autozoom' voorzien onder het knopje met het '+' teken. Wat dit doet is het volgende: in Google Maps (ENKEL in Google Maps, niet in andere mappen) zal de software kijken naar de schuifbalk rechts om de eigen zoom te bepalen. Het is belangrijk dat je het scherm van SafeCache breed genoeg maakt, zodat die balk ook echt zichtbaar is in SafeCache.

Als de cursor van de muis een vraagteken toont (en de titelbalk de boodschap 'kaart onbekend' laat zien), wil dat zeggen dat je het '+' teken van Google Maps zoom moet opzoeken door er naartoe te bewegen met je muispointer. Als het rood oplicht, is de functie actief :Geen opmerkingen:

Een reactie posten