zaterdag 19 april 2014

Geocache memo game

Dit ideetje is al wat ouder en het komt helemaal niet van mij. Omdat ik het geniaal vond in zijn eenvoud, heb ik het wel ontworpen en geprogrammeerd.

Het deed me denken aan dat spelletje 'Bop-it', waar je zo'n plastic toestel moet vasthouden waarmee je kan draaien, duwen, trekken, enfin... ik ken het eigenlijk alleen van de reclame ;-)

Maar het komt erop neer dat je een volgorde van dingetjes moet onthouden en herhalen. Het zou fijn zijn om dit spelletje zelf te maken en als beloning een code of enkele coördinaten mee te geven als je wint. Dan kan het dienen als waypoint of als eindbestemming in een geocache.

Het is niet voor mezelf, maar een andere cacher gaat dit ding ergens ten velde leggen. Binnenkort zal je dit kunnen proberen ergens in een bos (dat weet ik eigenlijk niet) als onderdeel van een geocache. Omdat het niet van mij is, ga ik ook niet schrijven wie, waar of wanneer omdat dat de fun een beetje verpest. Het zal er ook niet zo uitzien denk ik, maar ik moest nu eenmaal een kartonnen huisje maken om de knoppen en lichtjes te testen :)Geen opmerkingen:

Een reactie posten