zaterdag 26 april 2014

Provinciehuis timelapse 2 weken

We zijn een week verder dus er plakken weer heel wat foto's bij. Ik ga nu wel knippen en pakken omdat we anders na een tijdje een film van een kwartier krijgen, en dat zou wat saai zijn. Dus voorlopig houden we het binnen de minuut (ongeveer hè) door de momenten waar binnen de muren hard gewerkt werd wat te versnellen.

Voorlopig geef ik even geen close-up beelden meer om de privacy van de mensen niet te veel te schenden. Er is nog wel wat beeld en als de werkmensen het goed vinden, komt het hier zeker staan. Dat is geen probleem, ik heb alleen beloofd om het in 't vervolg even voor te leggen.

Daarboven moest ik enorm veel sleutelen aan de stabilisatiesoftware omdat ie niet voorzien was op mistig weer en een grote kraan die plots mijn centerpunt van het gebouw ernaast verborgen hield. En ik kan die foto's niet weggooien, want de kraan hoort er natuurlijk bij.

Soit, je ziet daar allemaal niks van. Het resultaat is een vlotte (ahum) film van een dikke minuut.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten