vrijdag 29 juli 2011

Antwerpen

Ik wil ook een beetje fotobloggen natuurlijk. Ons nieuw appartement / kantoor gaan we in oktober bewonen maar nu zit ik in het kantoorgedeelte al een tijdje te programmeren. En het uitzicht is hier heel mooi. Hoog en droog !

fotoset Antwerpen ontwaakt

fotoset
Antwerp snow


fotoset
Antwerp by night

4 opmerkingen:

 1. Antwerpen blijft mooi, hoe dan ook!

  Je geboortestad kan en mag je niet verloochenen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb dus de omgekeerde beweging gemaakt, kreeftje. Van het platteland (de noorderkempen) naar de stad. Blijven hangen na mijn studentenperiode. Ik hou echt van deze stad en zeker nu we ze zo mooi kunnen zien :)
  We wonen nu trouwens in het gebouw ernaast onderaan op de onderste foto, op de 3de verdieping. Veel te laag, je ziet er niks.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik mis de stad wel, zeker omdat er altijd iets te doen is.
  Ik woon nu in de Limburgse Kempen, en ik woon hier graag, maar soms is het te rustig voor mij....vooral ook omdat je hier echt wel een auto nodig hebt, het openbaar vervoer stelt hier niks voor tegenover in de stad.

  BeantwoordenVerwijderen