maandag 1 augustus 2011

Eindelijk !

Het is weer zo ver. Je voelt het al een tijdje aankomen, de zomer is over de helft en dan begint het toch weer te knagen. Je weet dat het er aan zit te komen, maar nu, deze keer hebben ze het echt spannend gemaakt.

Al enkele weken volg ik hen. De website staat open en 's ochtends moet ik gewoon als een idioot op dat "refresh"-knopje klikken. Neen. Weer niet veranderd vandaag...

Facebook dan. Je zou denken dat ze het eerst op facebook zetten. Ik kan me voorstellen dat je het zo snel mogelijk wil zeggen en dan ga je toch niet eerst je website al eens helemaal omgooien? Neen je zet het eerst op facebook. Een klein berichtje is genoeg, gewoon even "ter info: het is er".

Overzichtpagina van Facebook open, berichten op "meest recent". De laatste berichten komen binnen. Mijn vrienden hebben mooie kinderen. Maar dat was gisteren ook zo, en vandaag zoek ik iets anders. Werner's nichtje is nu bevriend met een zekere "Nancy Geudens en 34 anderen". Wablieft?? Hoe ze dat elke keer doet snap ik dus niet. Ik zit al twee jaar op facebook en ik heb ocharme 31 vrienden. Zij haalt er in één muisklik 34 binnen! Nee, 35! Ik vergeet Nancy... Ik scroll naar beneden... neen, geen logo. Verdorie...

Twitter dan. Ik volg ze ook op Twitter. Dat kan nog. Twitter is net dat ietsje meer vluchtig, snel, kort maar krachtig. En dat zoeken ze toch. Alleen zeggen "Het is er". Dat doe je best op Twitter. Twitter staat al open. Leuk zo'n grote schermen, je laat gewoon alles open staan.

"19 new tweets". Veel van @vrtderedactie want er was net nieuws op de radio. @alexanderdecroo kwettert iets. @VincentVQ kwettert weer veel. What else is new? Gelukkig volg ik @YLeterme niet meer, want wat die soms allemaal post...

Nee geen logo. Wacht ik kan nog scrollen. @petervandeveire , @devoscarl , @ShowbizzBart... My God, waarom volg ik die nog...

En ja hoor ! Daar zijn ze ! Daar staat het logo ! Het is zo ver !

Geox Men's Shoes Collections Autumn/winter 11.

5 opmerkingen:

 1. Hahahaha, is je naam daarvan?! :D
  Er staan er al veel mooie tussen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja, je bent fan of je bent het niet hé Upje :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. je bent de max!!! en ik krijg die link nu toch wel niet open zeker????

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oei dat is nu jammer! Nu kan je niet in de vreugde delen. Maar het zijn natuurlijk geen vrouwenschoenen hé :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik shop ook voor mannenschoenen. Alhoewel de hubby de schoenenmicrobe ook al te pakken heeft..

  BeantwoordenVerwijderen