donderdag 1 september 2011

Patiënt

De patiënt gaat 6 dagen op reis en hij neemt mee...


Voor de kenners: van links naar rechts: Quickserter, ontsmettingsalcohol, insuline, reservoirs, infusiesets, glucosestrips, draagtas dag & nacht, noodset, glucosemeter, ketonenmeter, ketonenstrips, batterijen, lancetten, insulinepennen, USB stick. Ben ik iets vergeten?

En dat is alleen voor de insulinepomp. De sensor krijg ik morgen, en die heeft ook de nodige attributen.

Dan nog mijn speelgoed en mijn schoenen... Ik ga twee koffers nodig hebben ;-)

6 opmerkingen:

 1. dextro?
  Het is nogal wat hè. Ik vond dat blauwe schietei de max!

  Waar gaan jullie naartoe????

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dextro, right !
  We gaan naar Spanje voor 6 dagen Moraira bij Calpe.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je hebt toch alles in 't dubbel bij, hé? Dat wordt toch vaak aangeraden. Je weet maar nooit of je ergens vertraging oploopt, iets kwijtspeelt, ... . Maar ook bijvoorbeeld overmatig zweten kan zorgen dat je infuus loskomt ofzo, en dan is het toch wel prettig dat je zonder stress een nieuw kunt steken.

  In alle geval: have fun! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ja, ik heb voor 2 weken materiaal bij. En die noodset ook nog. En als alles fout loopt, heb ik de insulinepennen nog :-)
  Ik heb ook een attest bij voor de controle op de luchthaven, we zullen zien of ze dat vragen...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Veel plezier mateke! Doe dat goed hè. Ik wou hier eigenlijk 4! achter plaatsen, maar 'k durf niet meer... hihi.. x

  BeantwoordenVerwijderen