vrijdag 23 december 2011

21

Dat had je vast niet verwacht, dat ik hier toch over ging bloggen. Maar het moest er ooit van komen om dit onderwerp aan te snijden. Ik had al eens geblogd over 24. 3x8, voor wie het nog weet. Maar nu gaat het niet over 3x7.

21 is het aantal keer per maand dat een man gemiddeld een hoogtepunt bereikt. Ja, ik bedoel nu het soort hoogtepunt dat nu in je gedachten zit. Er zijn studies over gedaan. De details zijn me ontsnapt maar het cijfer blijkt dus betrouwbaar. Ik beschik ook over betrouwbare informatie die dat bevestigt. Verschillende mannen hebben me deze info ooit toevertrouwd. Mannen vinden het blijkbaar makkelijk om dit soort dingen te bespreken met een homo man.

Niet dat er telkens cijfermateriaal werd uitgewisseld, maar ik kon vaak de regelmaat wel inschatten. En dan moet ik vaststellen dat die 21 ongeveer kan kloppen. Voor alle duidelijkheid: het gaat over een hoogtepunt bereiken. De manier waarop laten we buiten beschouwing. Het is immers toegestaan om je eigen geluk een handje te helpen. Ja hoor, wij mannen doen dat soms, hoewel de leraar godsdienst dat verboden had.

Wellicht zijn er mannen die nu denken: hmmm... dat was misschien vroeger zo, maar 21 haal ik niet (meer). Of anderen vragen zich af hoe je de rest van de 9 of 10 dagen per maand moet doorkomen. Daarom is het een gemiddelde. De standaardafwijking is me niet bekend. Hoe het bij mij zit laat ik uiteraard in het midden. Dat is TMI. SMS-taal voor Too Much Information :-)

Wat me dus is opgevallen, ik heb ook ooit enkele dames aangesproken over het fenomeen. De frequentie kwam niet ter sprake, maar het viel me dus op dat heel wat dames er vrij zeker van zijn dat hun man dat soort dingen niet doet. Ik heb voorzichtig aangebracht dat het wellicht bijna alle mannen aanbelangt. Maar dat is blijkbaar moeilijk te aanvaarden.

Helaas is het wel zo, dames. Er is een mooi gezegde voor in het Engels:
it's in our genes
of was het:
it's in our jeans ?

3 opmerkingen:

 1. Ook ik weet dat het gebeurt Jan, mijn man past (te) het ook toe, net zoals hij af en toe ook porno kijkt..

  Ik heb er geen problemen mee, waarom?
  Als de dames eerlijk zijn geven ze het toe dat ze zich soms ook (moeten) behelpen als het echte spul niet in de buurt is.

  En waarom deze dames zich een rad voor de ogen draaien weet ik ook niet...wss sexueel niet volwassen genoeg?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Als iedereen dat nu eens gewoon zou zeggen hé, kreeftje? Da's toch veel simpeler...

  BeantwoordenVerwijderen