woensdag 21 december 2011

Vandaag

Er was weer een leuk uitstapje gepland. Het diabetescafé was dit keer open in Lokeren. Na de middag hing het werk me wel de keel uit en ik besloot om vroeger te stoppen. Dan kon ik nog langs de Saturn rijden om eens te kijken of het nieuwe CD'tje van Q-Music er al is. Ja, ik koop CD's. Downloaden is handig, maar ik weet gewoon niet meer wat te kiezen omdat ik echt niet meer mee ben met wat er nu allemaal gedraaid wordt. Radio 1 is niet de hipste zender qua muziek, dus ik besloot al een tijd geleden om de verzamel CD's van Q-Music weer te volgen.

Ik kom tot de vaststelling dat ik weeral een kieken ben. Ik ga eerst de A12 oprijden om bij de Saturn te geraken, en daarna via de A12 de ring op om naar Lokeren te rijden. Eerst nog langs het tankstation van Total want dat lichtje van de lege tank is bijna opgebrand. Eerst denken en dan doen, Jan! Ik zoek de dichtste Total via de website richting Lokeren. Die blijkt op een paar 100 meter van afrit Burcht te liggen dus waarom eerst heel de stad rondrijden om mijn tankkaart te kunnen gebruiken?

Hetzelfde probleem bij Saturn. Waarom wil ik daar per se naartoe? Ik zie dat in Lokeren op slenterafstand van het diabetescafé een Free Record Shop is. Die zullen ook wel iets hebben zeker? Het besluit is genomen. Lokeren, here I come. Resultaat: ik ben veel te vroeg op pad. En ik kom er veel te vroeg aan. Na een half uur in de Free Record Shop heb ik door dat die nieuwe CD van Q-Music helemaal niet bestaat. Er is alleen een jaaroverzicht, maar dat heb ik allemaal al. Dan maar Call of Duty MW3 gekocht want mijn Playstation is bijna verroest en heeft dringend weer actie nodig.

Dinnerdate met de diabetesfriends was heel leuk. De mystery-guest had ik helemaal niet verwacht. Daarom heet dat ook zo, een mystery-guest. De spaghetti en andere pasta was ongewoon. De vegetarische variant had vlees noch groenten. De gewone ook.

De voordracht ging dit keer over voedingslabels. Ook nu weinig kennis opgedaan, maar daar was het natuurlijk niet om te doen. Ik lees die dingen toch al een tijdje redelijk nauwgezet dus veel nieuws viel er niet te rapen.

Dan tevreden naar huis gekeerd en vroeg naar bed. Dat laatste gelooft geen kat, denk ik :-)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten