maandag 16 januari 2012

Deuce

Het tennisseizoen is begonnen! En ja, ik ben fan. Dat is zeker raar, want ik vind sport normaal oersaai. Blijkbaar is er toch iets wat me daarin boeit, en ik weet nog steeds niet wat. En nog gekker is dat ik enkel naar de vrouwen kijk. In het tennis hè.

Maar nu is dat dus in de Australian Open wel een probleempje, want als je live wil kijken (en dat wil ik natuurlijk) dan moet dat 's nachts. Daar gaat mijn goede voornemen om vroeger te gaan slapen. We zullen zien, maar als Kim volgende week nog meedoet ga ik zeker kijken. Ik deed dat altijd al, dus nu weer. Ook Justine en Yanina natuurlijk, maar daar kunnen we nu niks van verwachten.

Ik heb Justine ook een paar keer in het echt gezien in het Sportpaleis. En eind 2010 waren ze daar alledrie te bewonderen. Toen had ik net mijn nieuwe telelens gekocht en die kon ik dan eens uittesten, want we zaten erg ver af. Ah ja, Natalia was er dus ook. Alleen heeft ze niet getennist. Dat was wel een tegenvaller.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten