dinsdag 3 januari 2012

Proces - the sequel

Ik moet dus binnenkort voor de rechter verschijnen. Het is niet de eerste keer, en ook niet de eerste keer in deze zaak. Maar dat had ik hier al eens geschreven. Dju toch.

Opnieuw... ik moet dus helemaal niet binnenkort voor de rechter verschijnen. Ja, ik moet wel verschijnen maar het is dus niet binnenkort. Ik heb bericht gekregen dat het proces (of toch het tweede deel ervan) zal voorkomen begin 2013.

Eerst moest ik toch wel even nadenken of dat wel zo tof is. Het zit natuurlijk al een tijd in mijn hoofd. Niet dat ik er wakker van lig, want ik denk niet dat er een ramp zal gebeuren. Toch weet je graag waar je staat, dat is normaal hé.

En dan heb ik besloten dat ik het wel tof vind. "De feiten" dateren inmiddels van 2005 en in 2008 werd er voor de eerste keer ruzie om gemaakt. Ik heb me dan ook voorgenomen om er nog zo weinig mogelijk aan te denken.

We'll cross that bridge when we come to it.

En dat zal dit jaar alvast niet zijn...

2 opmerkingen:

  1. Hmm ... Ze zullen het druk hebben met écht belangrijke zaken, zeker?!

    't Komt wel goed. En voorlopig hoef je je er inderdaad duidelijk geen zorgen over te maken!

    BeantwoordenVerwijderen