donderdag 9 februari 2012

Shoppen

Dat kan ik ondertussen goed. Alleen lukt het niet in februari. Dat is gek hé? Ik ben gaan shoppen omdat ik kleren nodig heb. Maar de winkel heeft de kleren niet die ik wil. Februari is blijkbaar de maand waarin we aan de zomer moeten beginnen denken. De solden zijn voorbij en hup, overal zie ik zomerkleding hangen.

Alleen ja, het is er nog niet echt weer voor hè. Ik ben op zoek naar iets dat lange mouwen heeft en een beetje warmer is dan wat ik nu soms draag. Helaas is het nu allemaal op. Een paar dingen vond ik terug, maar niet in mijn maat. Die maat is nu wat kleiner, dat is ook de reden waarom ik in de kleerkast geen dingen meer vond die goed pasten. Het zit een beetje te ruim nu. Dat is een goed teken natuurlijk, ik ben daar heel blij mee. Maar je moet me nu nog niet skinny gaan noemen hé, mijn BMI is het daar helemaal niet mee eens ;-)

En ja, ook de Geoxshop is dus helemaal mee! De nieuwe zomercollectie is binnen en ze ziet er geweldig uit. Alleen, om nu in februari al zomerschoenen te gaan kopen, dat gaat zelfs voor deze fan een beetje te ver. Het blijft natuurlijk de schoen die ademt hè. En als het nog -10°C is buiten wil ik toch een winterversie van de schoen die ademt. Hij ademt een beetje minder en dat is een goed idee. Ik ga zo geen gekke dingen meer doen, maar ik kom toch tegen de lente weer een keertje langs.

Maar nu heb ik dus weer iets bijgeleerd. Ik zal op tijd aan het juiste seizoen denken, voor het begint. Niet als het bijna gedaan is. Doe eens een keertje normaal, Jan. Zoals andere mensen dat ook doen. Dus als je me de komende maanden in hetzelfde t-shirt met lange mouwen ziet rondlopen is dat niet omdat ik dat nooit was, maar omdat ik er maar één heb dat past. Of het moest ineens gaan zomeren, dan heb ik weer keuze genoeg. Of ik kan dan gaan shoppen. Voor het juiste seizoen.

3 opmerkingen:

  1. En andere modellekes? Zelfs in de zomer moet een mens zich tegen de avondlijke frisheid kunnen beschermen, hé.

    Maar we horen het al; je bent een beetje kieskeurig. ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. hmmm.. ik vrees dat jullie me door hebben :)

    BeantwoordenVerwijderen