zondag 19 februari 2012

Verrassing !

Ja, man... Het is weer de tijd van 't jaar. Cadeaustress! Mijn ventje verjaart en ik moet iets origineel kiezen. Het hoeft niet duur te zijn, als het maar uit het hart komt. Je kent dat wel hè... archie moeilijk dus. En je mag er vooral zelf niks aan hebben. Dus iets technisch kan niet. Ik kan niet afkomen met een nieuwe flatscreen TV en zeggen: tadaa ! verrassing ! ... terwijl ik daar meer aan heb dan hij. En dat is ook buiten budget en niet uit het hart vrees ik.

En het is ook moeilijk omdat ie eigenlijk al alles heeft. Zo denk ik dat dan. Ja, ik ken nog wel wat dingen die hij nodig heeft. Maar een cadeaubon voor nieuwe ramen met dubbel glas, da's er wat over zeker? Ah nee, juist... hij houdt niet van bonnen. Dzju, weer niks. Nu wist ik eens iets ;-)

Kleding is ook best lastig, want we gaan nooit samen shoppen. Ik heb dus geen idee welke maat ik zou moeten kiezen. Ja, ik kan gokken maar dan is dat een serieuze afgang als het niet klopt. Ik kan trouwens voor mezelf al niet inschatten welke maat ik moet kiezen. De Geoxshop is een optie, maar gevaarlijk. Ik ken wel de schoenmaat, maar schoenen opdringen aan een homo, dat is gewoon not done.

Maar ik heb het al gevonden hoor, anders zou ik er niet over schrijven hè. Het is iets origineel, niet te duur en niet te goedkoop. Iets dat hij graag heeft. Of ie het echt nodig heeft? Hmmm... dat weet ik niet. Maar dat is niet zo belangrijk. Het komt uit het hart. Yes! Da's al gelukt. En ik heb er ook wel iets aan, maar net niet in die mate dat hij kan zeggen: gij hebt het voor uzelf gekocht! Damn, I'm good at it. Nu nog afwachten wat ie er van vindt, want het is zo onvoorspelbaar. En het moet natuurlijk op tijd geleverd worden. 3 werkdagen is krap hé, voor zaterdag. En ik wil geen tegoedbon geven! Geen bonnen hier in huis.

Spannend hè :-)

5 opmerkingen: