zondag 4 maart 2012

En avant

Het was nodig een paar maanden geleden. Ik moest een duidelijk standpunt innemen en dat was niet makkelijk. Ik moest stoppen met werken om mijn punt te maken. Het had effect en het probleem was tijdelijk van de baan. Maar nu is het dus weer terug. Dit keer heb ik mezelf de schuld gegeven.

Niet van de situatie, want die kan ik niet veranderen. Maar ik had me dus voorgenomen om ook andere uitdagingen op te zoeken en ik ben er mee gestart. Alleen stuit ik weer op de eeuwige ON/OFF knop die hapert. De CV, daar zijn we nog mee bezig. Het moet wat uitgebreider en de nadruk moet anders. Meer nadruk op wat ik kan en minder op wat ik ooit gedaan heb. Het is moeilijk te verwoorden, maar we werken er dinsdag aan verder.

De knop hapert nu minder bij de voornemens op gebied van de andere schijf van 8u, die schijf die gereserveerd is voor ontspanning. Ik heb een afspraak in de tattooshop begin april. Ik heb een poging gedaan om mijn blog online om te zetten in boekvorm maar er liep iets mis. Dat moet opnieuw, maar de poging was er. Lunchen kunnen we ook nog altijd, dat verleer ik blijkbaar niet. Een uitstapje regelen naar Genval is ook gelukt. Wellicht de eerste keer dat ik zoiets boek. En de geocache met het vriendje en de geocachebuddy ligt ook vast, dat zeggen we ook al zo lang. Zou ik het dan toch kunnen? Moet ik geen schop onder mijn **** krijgen om in gang te schieten? Dat is een retorische vraag. Niet op antwoorden a.u.b. ;-)


1 opmerking: