woensdag 21 maart 2012

Twee voor twaalf

Dat is de tijd blijkbaar. Het is twee voor twaalf. Het klinkt als "erger nog dan vijf voor twaalf". Ik denk dat het misschien zelfs later is, maar ik sta er niet helemaal middenin en kan dat dus niet helemaal beoordelen. Maar het antwoord op mijn moeilijke vraag over de nabije toekomst heb ik vanavond gekregen. Het is nog niet helemaal duidelijk, maar dus wel dat het erg is.

Ik weet niet wat er staat te gebeuren. Ik heb nu wel mijn CV klaar en die gaat volgende week hopelijk door mensen gelezen worden. En dan gaan we afwachten wat de toekomst brengt. De bedoeling is nog steeds om andere kleine projecten te zoeken die ik erbij neem. Maar gezien het uur op de klok, weet je nooit of de projecten misschien redelijk groot moeten zijn.

We zullen zien wat er gebeurt. Er staat een vergadering gepland die niet vrolijk zal zijn. Wellicht geeft ze ook geen duidelijkheid, maar zal de klemtoon vooral liggen op de hoogdringendheid van werk dat ik nu moet uitvoeren zodat alles weer goed komt. Het spreekt voor zich dat het nooit zo simpel is, en dat zal ik alweer duidelijk maken. Alleen is het alweer nu wel vermoeiend. Ik hoop dat het binnenkort anders is. Ik heb me in elk geval voorgenomen om mijn humeur zo weinig mogelijk te laten beïnvloeden. Het is een mooi voornemen waar ik tegenwoordig vaak in slaag. Maar dit is wel een grote test.

We will see...

2 opmerkingen: