zondag 1 april 2012

25

Ik ga nu eens iets heel stout doen. Ik ga een blogverslag pikken van iemand anders! Het is namelijk exact wat ik vandaag wou schrijven, alleen komt het deze keer niet van mij maar van mijn geocachebuddy. De titel is 25 omdat we vandaag, in tegenstelling tot dit verslag, 25 schatten hebben gevonden. We vonden er eerst 21 uit één reeks en na het avondeten op de terugweg nog eens 4. Het inladen van alle 12.000 Belgische schatten in mijn TomTom was geen goed idee. Overal waar nu een rood vierkantje oplicht moet ik gewoon stoppen ;-)

Mijn cachebuddy spreekt, ik heb de route ingevuld:

Ergens vorige week plannen gemaakt om samen met Jan deze tour te wandelen. Hij had deze reeks opgemerkt tijdens een van zijn befaamde lunchafspraken in de omgeving. We hadden ooit al veel eerder tegen elkaar gezegd dat we eens een "cachemarathon" wilde houden. Deze reeks van 20 + 1 was uitermate geschikt om één van onze "cachedoelen" te halen. Dus geen RVV voor ons vandaag. Al dachten we om na onze eigen Lembeekse ronde in een lokaal café de finale te kunnen zien.

Op tijd op het appèl om vanuit Antwerpen richting Lembeke/Kaprijke te rijden. Het duurde even voor de GPS zijn signaal had gevonden, maar vanaf ontvangst werden de potjes één voor één snel gevonden. We haalden beiden onze successen binnen. 1 t.e.m. 14 hebben we netjes chronologisch afgewerkt. Rambaldi 18 lag voor ons sneller op de route. Daarna terug de logica gerespecteerd. De truc in deze ronde is staan, kijken en spotten. Voor de mystery hebben we het even anders moeten aanpakken dan we gewend zijn. Maar via de tools de projectie vanuit eender welk punt kunnen doen. Heel even getwijfel om de locatie juist was. Maar in voorgaande logs werd ook melding gemaakt van de omgeving. De berk en de puzzle gevonden. Ons brein laten werken en al snel kwamen we op de oplossing en de juiste aanpak.

Tijdens het oplossen van de Puzzle... Breaking News: Tom Boonen wint zijn derde RVV. Zijn doel bereikt. Ons doel hadden wij ook bereikt. We hadden er honger en vooral dorst van gekregen, aangezien we geen drankjes bij ons hadden. Een aantal dorpen verder in Evergem/Sleidinge hebben wij ons op het zonnig terras gezet bij restaurant "Pattaya" waar we ons te goed hebben gedaan aan de zondagpromotie en een lekker glas wijn.Rambaldi
Geen opmerkingen:

Een reactie posten