maandag 30 april 2012

In mei ...


.. wil ik elke dag een geocache doen.

Dat kan tellen hé! Oei oei, en het is een voornemen. Nu net iets waar ik niet goed in ben.

Maar het zou mooi zijn in de statistieken. Er staat één klein lijntje bij dat zegt: 3 opeenvolgende dagen met een vondst van 04/13/2012 tot 04/15/2012. Dat is 13,14 en 15 april hè. De Amerikanen draaien hun data om. Maar drie dagen is triestig natuurlijk. Weldra heb ik er 100 gevonden dus je zou nu al kunnen zeggen dat ik het fun vind. En dan moet deze leuke statistiek wel lukken.

Sterker nog, het is nu of nooit. Want op dit moment, nu ik nog "beginneling" ben, kan ik nog heel veel schatten in de buurt vinden. Er ligt er zelfs eentje op het einde van de straat op nog geen 300m. En die heb ik dus nog niet. Ik ben zelfs nog niet gaan kijken! Nu zijn de stadscaches niet direct de leuksten, vind ik. Vanaf de ring wordt het hier pas echt spannend. Zelfs al bovenop de ring zelf !

Als ik een keer 's avonds een schat ga zoeken, heb ik ineens 2 dagen als het lukt. En dat is al gebeurd. Ik kan er eentje loggen voor middernacht en eentje na middernacht. Voilà, twee vliegen in één klap.

Statistisch gezien wil ik minstens het cijfer 30 zien verschijnen. Dan kan je zeggen dat je ooit één maand elke dag gecacht hebt. Gisteren en vandaag tellen dus in principe al mee, alleen liggen ze niet in mei. Nee ik ben niet aan het terugkrabbelen, juist is juist. Maar ik wil dertig opeenvolgende dagen een geocache vinden zou gewoon een te lange titel zijn. Maar dat bedoel ik dus wel hè.

1 opmerking: