dinsdag 1 mei 2012

Oude Kale

Het gaat niet over mij, nee. Zo heet de rivier en de vallei waar we vandaag een schitterende geocache wandeling hebben gemaakt. Het was een hele opgave, want het was een combinatie van een multicache (meerdere tussenpunten voor één schat), 6 single caches (telkens één schat waar je de plaats van kent, je moet alleen heel goed zoeken), één mystery cache (die moet je thuis op voorhand oplossen) en een bonuscache. Die kan je vinden als je alle anderen tot een goed einde bracht.

Dan was het nog niet gedaan, want toevallig lagen er op het parcours ook nog eens 2 schatten van andere mensen. Die kwam je toevallig tegen. We waren opnieuw op pad met drie diabeetjes. Nu was de dame in de groep voorzien van echte wandelschoenen. Dat die ook waterdicht moesten zijn zie je hier.De prikstok die ik bijhad deed nu ook dienst als cameraverlengstuk. Zo sta ik nu zelf ook mee op de foto's :-)
Helaas hebben we de bonusschat niet gevonden. Dat was mijn stomme schuld, ik had de opgave niet goed gelezen. Maar wel 10 stuks op het palmares vandaag. En mijn voornemen om in mei elke dag minstens één schat te vinden is alvast goed begonnen.

En ook 11 km gewandeld op bijna 7 uur. Gemiddeld is dat niet veel natuurlijk, maar het terrein kon tellen...

Geocache Lovendegem


1 opmerking: