zaterdag 7 april 2012

Nog niet

Nog geen tattoo vandaag. Ik had de shop gebeld en gevraagd of een uurtje vroeger mogelijk was. Maar de zaken gaan blijkbaar heel goed want de zaterdag was volzet. Misschien was het wel mogelijk om na het werk dat ie heeft bij mijne maat mij nog onder handen te nemen. De engel die eerst diende geplaatst te worden op zijn bovenarm schatte hij op twee uur werk, dus ik zou om 18u aan de beurt zijn.

Maar al gauw bleek dat het niet haalbaar was. Daar aangekomen bekeek hij mijn ontwerp en dat zag ie meteen zitten. Enkele opmerkingen, te veel bloed, maar dat vond ik ook. Verder stelt hij voor om de letters een beetje rond te plaatsen zodat 'type 1' en 'diabetic' samen met het lintje één geheel vormen. Ik zie dat niet, maar het zou anders lijken alsof het drie stukken zijn. Hij gaat het ontwerp maken en stelt het me voor.

Maar het was niet haalbaar omdat het andere ontwerp erg complex is. Mijne maat wil een engel laten plaatsen met daarin een klok. De klok moet op een bepaald uur staan, iets wat voor hem een belangrijke betekenis heeft. Het voorbereidende werk nam al een half uur in beslag. Ik ben even blijven kijken want ik wou horen hoe hard hij ging gillen als de naald er aan te pas kwam. Toen ie dat niet deed ben ik gerustgesteld vertrokken. Nu ik nog tijd over had voor het avondeten bij de schoonmama heb ik twee schatten gezocht in Vorselaar. En gevonden natuurlijk.

We hebben maandag afgesproken om 10u. Dan ben ik de eerste klant. Het zal niet veel werk zijn, maar ja.. dat dacht ie vandaag ook. Uiteindelijk staat de engel er nog niet op. Om 20u heeft hij het opgegeven, dus toch 3.5 uur werk in plaats van 2 uur. En hij moet nog eens terugkomen.

Maakt niet uit, maandag heb ik hem !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten