zaterdag 16 juni 2012

Carte Blanche

La Nuit Magique de Carte Blanche. Demonstraties Afrikaanse percussie, Zang, Afrikaanse dans, Samba, Hip Hop Braziliaanse Percussie.

Ik loop niet naar de wagen om er direct naartoe te rijden. Maar als mijn djembévriend meespeelt is het een ander verhaal. Dan wil ik het wel zien, natuurlijk. Dus niet alleen omdat ie me vroeg om het te komen filmen.

De locatie was geweldig. Een spiegeltent ken ik alleen nog uit mijn jeugd, als het kermis was kon je kiezen: je gaat naar de "gewone" tent of naar de spiegeltent. Wellicht was er een verschil in publiek en muziek tussen de fuiven, maar dat herinner ik me niet. Maar dit is dus een permanente locatie in de haven. Het ziet er geweldig uit en het geeft een heel aparte sfeer. Niet in het minst omdat de demonstraties in het midden van de tent gebeurden, dus niet op het podium. Het publiek zit er vlak op en dat geeft heel veel ambiance.

Een echte parking was er niet. Alleen een bos en veel modder. Zo slaag ik er weer naadloos in om over schoenen te bloggen. De schoen die ademt was blijkbaar geen goed idee, zeker niet de witte versie. Gelukkig heeft een geocacher altijd het juiste gerief bij. En nu zit er iemand keihard te lachen omdat ik zo belachelijk doe, ik weet het. Ook met heteromannen praat ik over schoenen, alleen begrijp je wel dat meningen dan erg verschillen.

Nu de groep nog een naam geven! Jullie verdienen het, want het was heel erg mooi. De tent was helemaal in de sfeer, en nu kan ik zelfs geen naam typen.

Dus: hier is de Afrikaanse percussie ;-)

1 opmerking:

  1. De max! heel aanstekelijk ritme! en de volgende keer ga je toch gewoon op blote voeten? Dat hoort erbij.

    BeantwoordenVerwijderen