vrijdag 15 juni 2012

Check-in

Mijn favoriete knopje op de GSM. De Facebook applicatie op de GSM heeft een check-in knopje. Het geeft aan waar je zit op welk moment. Het is een ongeoorloofde schending van mijn privacy en toch blijf ik er op klikken.

Ik doe dat eerst en vooral om zelf te onthouden waar ik geweest ben. Een geheugen heb ik nauwelijks dus dit is een makkelijk hulpmiddel. Waar ik gegeten heb na welke cache, dat kan ik dus maanden nadien nog terugvinden. Wat de bedoeling is van het knopje weet ik niet zo goed. Ik weet wel dat ik van nature benieuwd ben waar mijn vrienden uithangen, dus als iedereen dat nu eens zou willen gebruiken!

In elk geval was ik vandaag blij dat mijn vriendin het gebruikte om in te checken op de Meir. Als ze gaat shoppen voor schoenen op de Meir, dan vind ik dat belangrijke info. Vooral omdat ik dan kan meedoen zonder dat we vooraf een date hadden geregeld. Ik deed enkel mee met de koffie want schoenen heb ik voorlopig genoeg deze maand ;-)

Geef toe dat dit een geweldige afsluiter is van een shopping namiddag. Ik ben natuurlijk een idioot als ik dan enkel een koffie bestel. Of toch niet? Het ziet er heerlijk uit, maar desserten bekoren me niet vaak. Dat heeft weinig te maken met het feit dat mijn bloedsuikers er niet blij mee zouden zijn. Het kost dus geen ijzeren discipline om dit dessert niet te bestellen. Ik hield het op een dubbele espresso met een zoetje. Maar de fonkel in de ogen van het gezelschap, zowel moeder als dochter bewijst dat het net zo lekker smaakte als de foto doet vermoeden.

Ah, en misschien dient dat knopje daar wel voor? Om te zeggen waar je zit, zodat mensen die toch niks beters te doen hebben je gezelschap komen houden. Blijf het vooral gebruiken, want het was een gezellige namiddag.

1 opmerking:

  1. Het was inderdaad een heel mooie afsluiter mateke! We moeten dat vaker doen. Dat knopje komt supergoed van pas!

    BeantwoordenVerwijderen