donderdag 5 juli 2012

Antwoorden

Ik had vraagtekens maar ze waren overbodig. Alles wijst zichzelf uit. Een werkdag heeft acht uren. Punt. Minuten tellen niet, muggenziften doen we niet. Er is geen prikklok en als ik zorg dat het werk gebeurd is, zal er geen probleem zijn. De werkdag begint als ik er ben. En ik zal wellicht vaak als laatste weggaan. Ik woon dan ook niet in de buurt, dus om 8u 's morgens daar zijn lukt me niet.

Boterhammen smeren is niet moeilijk. En ik kan een broodje bestellen als ik dat vergeten ben. Of als ik overnacht heb in het hotel in de buurt. Ik ga geen lunchpakket maken op de hotelkamer, dat is er wat over. En de broodjes hoeven niet wit te zijn, dus mijn suiker gaat niet al te gek doen.

De files zijn er om te negeren en om muziek te luisteren. Nu kan het eens! Want thuis hebben de buren het niet graag. De CD lader zit vol met die CD's die ik al lang geleden kocht om nog eens DJ te spelen. En sommigen zaten nog in de verpakking. Nu leer ik ze kennen, en soms mag dat eens loeihard.

Awel, dat het wel ging lukken hè. Dat stond hier toch? Zonder vraagtekens!

1 opmerking: