dinsdag 24 juli 2012

Geocache Essen

Dit was wel een speciale cache. Eerst en vooral omdat het de tweede keer was dat ik hem deed. Er liggen immers 165 schatten verborgen in Essen en die kan ik niet op één dag oppikken. Dus dan maar een tweede bezoek en een poging om mijn dagrecord aan te vallen. Met 49 gevonden logrolletjes is dat ook ruim gelukt.

En dat ik niet de enige was die van dat idee was, da's wel duidelijk. Ik had net zo goed de andere mensen achterna kunnen fietsen zonder zelf iets te zoeken. Maar dat is niet sportief, dus de meesten heb ik toch maar zelf gezocht.2 opmerkingen:

  1. Leuk die filmpjes!

    Maar is er nies misgelopen met uw bagagedrager? ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Verdorie ja! Daarom sprong er niemand achterop mijn fiets ;-)

    BeantwoordenVerwijderen