maandag 26 november 2012

Den tennis

Waarom ik nu graag tennis zie, dat blijft een raadsel. Waarom vooral vrouwentennis me boeit is helemaal een raadsel. Om te beginnen hou ik niet van sport, maar dit sprak me wel aan vanaf het begin. Het feit dat twee meisjes in ons landje op wereldniveau speelden zal wellicht ook wel meespelen.

En nu Kim er mee stopt, wil ik dat niet missen. Twee jaar geleden gingen we ook al eens kijken in het Sportpaleis en een jaartje eerder was Justine hier de ster. Maar op 12 december zijn we van de partij. Ze speelt een wedstrijd tegen Venus Williams en daarna zijn er festiviteiten, wat dat ook moge zijn. Helaas ben ik nu wat laat met de tickets en zijn het goedkopere plaatsen (lees: je ziet er wellicht niet veel van).

Gelukkig heb ik een telelens en tegenwoordig een behoorlijk vaste hand :-)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten