vrijdag 9 november 2012

Shoes, shoes, thousands of shoes

Wat het dit jaar is, ik weet het echt niet. Nergens heb ik gevonden wat ik zocht. Er is een nieuw seizoen begonnen en dan moet ik telkens weer op zoek. Vroeger met veel tegenzin, maar de laatste jaren is het bijna een hobby geworden. People change...

Maar ik vind echt mijn zin niet in de winkelrekken. Ik wil warmere kleding want de zon laat het afweten. Een nieuw t-shirt waar nightcaching op staat was niet verstandig. Je zal het maar dragen in de winter. In de zomer trouwens ook niet, bedacht ik later. Welke zomernacht is bij ons nog warm genoeg om in t-shirt te gaan geocachen?

Het was natuurlijk het idee dat telt. De sissi fleece is wel warm, al vindt niet iedereen de kleur even mooi. Kan ik het helpen dat tieners zoals ik dat mooi vinden? Maar om nu heel de dag het opschrift sissi cacher te dragen, dat is net iets erover. Tijdens de activiteit kunnen we er goed om lachen, maar de dame bij de bakker kijkt heel raar als ze het leest.

Maar ik vind dus niks. Wat doet een tiener dan? Google natuurlijk. En meteen kom je terecht op mooie websites die alles aan halve prijs aanbieden. Toch een mooie jas gevonden van mijn merk. En op één dag geleverd, dat is klasse.

En ja, natuurlijk schoenen. Je zat te wachten tot het woord zou vallen hè. En dan nog wel bij de meest irritante reclame die er is. Zalando won vorig jaar de Loden Leeuw in Nederland. Dat is de prijs voor de meest irritante reclame. Het nudistenspotje wordt bij ons niet uitgezonden, maar wij hebben wel het spotje de gillende dame die schoendozen in ontvangst neemt. Smaken verschillen natuurlijk, maar ik vind hem geweldig. Je moet hem maar eens googelen hè.

Ah ja, nog niks besteld hoor. Ik hou me nog eventjes in. Maar de keuze in Geox schoenen is heel groot. Meer modellen dan wat je in onze Belgische winkels vindt. Er staat een knopje op de website. Er staat op: kopieer je verlanglijste naar je boodschappenmand. Er zitten 5 items in mijn verlanglijstje.

Wanneer zou ik er op klikken?

3 opmerkingen:

 1. ik heb geklikt voor jou. Ben benieuwd wanneer ze toekomen... AAARRRGGGHHHHHHH!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De echtgenoot heeft me verboden ooit iets van Zalando te kopen, gewoon omwille van die vreselijke reclame. Ik kijk dus maar wat en ga desnoods bij de merken zelf voor de uiteindelijke koop ;).

  Laat je ons de buit zien als het zo ver is??

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mijn "echtgenoot" vindt dat ook niet tof denk ik. Maar ik weet niet of dat een groot verschil maakt.
  AAAARRRRRGGGGHHHH ! :-D

  BeantwoordenVerwijderen