maandag 17 december 2012

Blogtips

Merci voor deze tip! Voor iedereen die wil bloggen (moet je trouwens zeker eens doen, is heel plezant): ten important things I've learned about blogging.

Ook als je niet gaat bloggen is het een aanrader. Ze is echt geweldig grappig en haar schrijfstijl is zowat het beste dat ik al las. En de tips zijn nuttig. Tip 2, veel bloggen... dat ga ik weer proberen. Het is niet altijd simpel, maar als er een writer's block komt, ga ik toch iets schrijven. Zelfs al houdt het geen steek (tip 9).

Er moet ook wat afwisseling komen. Dat heb ik alvast gedaan met nieuwe tabjes bovenaan en de rechtse blok hiernaast is ook vernieuwd. Als je elke dag deze blog leest, was alles duidelijk. Maar voor iemand die nooit hier was, is het moeilijker. Een geocacher heeft vaak niets van doen met items over diabetes. Omgekeerd ook. Hoewel? Ik ken toch al diabetische cachers. Ik ken zelfs alcoholvrije cachers ;-)

En van tip 7 maak ik morgen meteen werk. Don't be afraid to embarrass yourself. Ik heb de webcam van onder het stof gehaald en zal zelf terug te zien zijn. Ik heb namelijk heel veel te vertellen. Nerd stuff only, helaas.

Ik ben nu een week bezig met mijn nieuwe hobby. Het is een opgewarmde hobby en ze gaat helemaal anders dan twintig jaar geleden. Maar voor de rest is het fun fun fun !

Jaja, het is dus die Arduino, maar dat had je al door zeker?

CU tomorrow :-)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten