dinsdag 22 januari 2013

De Zalando man

...stond voor de deur vanmorgen. Ik deed de deur open en heb keihard gegild! Deed ie toch niet mee zeker? Tsssss...

Maar echt, het kan toch niet dat ik mijn blog jangeox noem, en niks meer over mijn favoriete (en enige!) schoenenmerk schrijf. Ik had dus al veel geklikt en een verlanglijstje gemaakt op de website. Maar nog niks in het winkelmandje geplaatst. Toen kwam er die gerichte Facebook reclame en plots verschijnt één paar van mijn gekozen schoeisel in de soldenlijst. Er ging plots 45% af en uiteraard kan ik dat niet laten liggen.

Denk nu even mee in mijn wereld. Dat is dus de wereld van een 15-jarige hé, zoals je ziet aan mijn keuze. Je hoort er een skateboard bij te kopen, maar met mijn hernia doe ik dat even niet. Later misschien. Maar denk nu even mee als een tiener. Witte of zwarte nestels?


Ik weet het al. Nen echten tiener draagt ze allebei :-)

5 opmerkingen:

  1. Ha, ik wou al zeggen: gewoon een combinatie! Ik heb lang met VANs met rood en wit rondgelopen. En daarna nog eens VANs met roze veters. Een beetje creativiteit hé! ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De meningen zijn verdeeld.. Hier thuis was dat ook zo. Ik ga dus voor zwart/wit, Upje. Iedereen zijn goesting ;-)
    Gelukkig moet ik me niks aantrekken van wat echte mannen doen. Uggs niet mijn ding Cathy..

    BeantwoordenVerwijderen