maandag 14 januari 2013

Morgen...

is een heel belangrijke dag.

Details ga ik nu niet neerschrijven, maar ik kom voor de rechter. Het is niet de eerste keer in deze zaak, maar morgen komt de definitieve uitspraak. Er hangt erg veel vanaf, want de tegenpartij eist een heel erg groot bedrag als schadevergoeding voor iets wat ik volgens hem vele jaren geleden fout deed op professioneel vlak.

Zelf zal ik niet aanwezig zijn bij de uitspraak, mijn advocaat uiteraard wel. Het heeft ook geen zin om er zelf bij te zijn. Uiteraard hoop ik dat het verdict meevalt. Ik vind niet dat ik een grote fout heb gemaakt en ik vind de eis van de andere partij onzinnig. Maar hoe een rechter daarover beslist, dat kan ik moeilijk voorspellen.

We zien wel. Ik ben niet nerveus, ik kan toch niks veranderen aan wat er zal gebeuren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten