dinsdag 26 februari 2013

--. . --- -..-

Voor alles moet een eerste keer zijn. De opdracht van deze week vroeg denkwerk. Veel denkwerk. Niet dat het moeilijk was, alleen de hoeveelheid was echt puzzelen, puzzelen, puzzelen. Jammer dat ik daar nog altijd niet goed in ben. Wat doet een programmeur dan? Programmeren...Niet dat hier de oplossing uitrolde hoor. Alleen, een groot pak van het bandwerk in de redenering werd door het programmaatje gedaan. Het ding maken duurde een dik half uur. Het raadsel oplossen lukte dan op een dik kwartier. Binnen het uur kon ik halleluja roepen. Ik heb andere dingen gehoord van de collega cachers. Het ding oppikken was uiteraard ook niet moeilijk. Toch stond ik weer even aan de verkeerde kant te koekeloeren.

Prachtig stukje denkwerk zat hier weer achter. En geef toe, mijn oplossing is ook best origineel. En programmeren vind ik nog altijd fijner dan puzzelen. I love this game !


Geen opmerkingen:

Een reactie posten