woensdag 6 februari 2013

Weer een brug

Deze week kon ik opnieuw meedoen met de challenge. Het is de bedoeling om de geplande wekelijkse caches te voltooien voor het einde van het jaar. Telkens zijn er drie dagen om de opdracht uit te voeren. Vorige week moest ik passen omdat een multicache niet gaat. Ook al was de wandeling maar één kilometer, de rug zou dat niet graag hebben.

Als je deze ziet, denk je misschien ook wel dat het geen goed idee is. Dat is niet zo, Google Maps samen met de titel van de cache verraadde meteen waar we moesten zijn. De trap op dus! En dat is niet echt een probleem voor de gezondheid. De cachemobiel stond er vlak naast, dus enkel de hoogte overwinnen was de boodschap.

Als je beneden staat denk je wel even dat het aan de steile kant is, maar eens je boven bent merk je gauw dat het geen probleem is. De "trapjes" zijn niet groot, maar met dikke ribbels onder de wandelschoenen neem je geen enkel risico.

Dit zijn dus mega spoiler foto's en eigenlijk mag dat niet. Maar voor deze ene kan het niet echt kwaad, me dunkt. Ik wist thuis al waar ik moest zijn, dus ik verklap nu geen groot geheim hè. Eentje met terrein 3.5 komt erbij. En vooral: ik ben nog steeds in de running! Ik mag wel nog maar één steek laten vallen. En als het zo is, dan is het maar zo. 't Is niet de bedoeling om gekke dingen te gaan doen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten