zondag 16 juni 2013

Verkeerd verbonden, Lode

Ik zag in Villa Politica een close-up van Lode Vereeck van LDD die aan het SMS'en was. Dat ging trouwens behoorlijk snel op het lastige toetsenbordje van de iPhone. Ik zou eens moeten vragen hoe ie dat doet. En dat kan ik, want toen ik de laatste druk wellicht op de "stuur" toets zag, is het mogelijk dat ik de SMS op mijn scherm kan lezen.

Het valt niet zo erg op, want ik ken het GSM nummer niet. Daarom verschijnt er ook geen naam die automatisch uit mijn lijst van contacten wordt opgezocht op het scherm als hij me een SMS stuurt.

Dat is ook de reden waarom ik nu pas weet dat het al een tijdje zo is. De eerste dateert immers nog van begin 2012 en toen was ie inderdaad ondertekend met zijn naam. Het voordeel van de iPhone is dat ik de voorgaande SMS'en ook zie als ik een bericht aankrijg van één bepaald nummer. Alleen, het laatste bericht heb ik helemaal niet geopend. Daar was een goede reden voor: ik lag al in mijn bed. Om 1u 's nachts is dat niet zo vreemd, en daarom ook dat ik het later pas zag. Ik kon toen uit de tekst niet afleiden van wie het kwam, alleen dat ie wellicht niet voor mij bedoeld was. Als ik echter de vorige berichten uit de lijst van hetzelfde nummer zie, houdt het wel steek.

Dus kijk even in je contactlijst, Lode. Er zit een dame in die op het televisiescherm komt, mediawatcher is en ook ooit reisgenoot. Alleen, ik ben het niet. Mijn nummer heeft wellicht ergens een cijfertje dat ietwat afwijkt. En misschien is de dame in kwestie inmiddels niet blij omdat ze niks van je hoort ;-)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten