dinsdag 3 september 2013

One step forward ...

... and two steps back. Zo voelt het nu toch :(

Sinds donderdag was er meer en meer pijn in de rug en zondag werd het akelig herkenbaar zoals vroeger. Stekende pijn als ik ook maar iets beweeg met mijn rug, maakt niet uit in welke richting. De plaats zou ik zo kunnen aanwijzen moest ik er bij kunnen. Ook de uitstraling naar de linkervoet is soms terug, maar (nog) niet zoals vóór de operatie.

Ondertussen is de revalidatie gestopt, daar is wellicht het probleem ook ontstaan. De oefeningen aan de toestellen waren niet zwaar en er was nauwelijks belasting ingesteld. Toch ging het dan de dag nadien helemaal mis.

De huisdokter heeft terug Tramadol retard 2x 100mg gegeven, samen met de wat zachtere Brufen. Ik kan weer wat wandelen maar wel met de nodige mankepoot. De kinesist zegt dat het niet erg is, alleen die uitstraling baart hem wel zorgen. Hij heeft natuurlijk veel ervaring, maar ik inmiddels ook. Ik weet dat dit tot nu toe nooit vanzelf goedkwam.

Er is een nieuwe afspraak met de chirurg, maar helaas is hij met vakantie. Toch heb ik de datum 11 oktober dan maar geprikt in de hoop dat ik tegen die tijd gewoon kan afbellen als de kinesist gelijk had.

Zoals dat al zo lang gaat: on verra ...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten