zaterdag 4 januari 2014

Rondje Vlaanderen: een tandje bij

Ik neem nog meer hooi op mijn vork voor Rondje Vlaanderen. Dat is de uitdaging die in geocacheland volgend jaar op het programma staat. Niet één die ik ga kunnen aangaan, want een cache zoeken in elke Vlaamse gemeente zit er gezien mijn gezondheid zeker niet in. Zelfs als die op en top in orde was, is de opdracht nagenoeg onmogelijk op één jaar tijd, hoewel er wellicht verschillende collega's daar veel sneller in gaan slagen.

Maar ik neem dus meer hooi op mijn vork om een klein stukje van de uitdaging mee samen te stellen. We waren nu op het punt gekomen dat bijna elke Vlaamse gemeente één persoon had die een schat ging verstoppen op zijn grondgebied. In mijn geval was dat niet Antwerpen, maar Zwijndrecht omdat mijn thuisstad meteen bezet was door een collega.

Omdat alles bijna volzet was, maar net niet helemaal, werd beslist om de resterende gemeenten vrij te geven zodat het principe één persoon, één gemeente nu niet meer van tel is. Ik heb de gemeente Niel nu gekozen omdat ze redelijk dichtbij ligt, en omdat er in de provincie Antwerpen nog maar vijf lege vakjes waren.Toen ik dacht dat Zwijndrecht al klein was (niet qua oppervlakte, maar qua mogelijkheden om een schat te verstoppen) valt me op dat Niel nog een heel pak kleiner is.

Maar ik ken de buurt aan de Schelde daar een beetje van vorige schattenjachten.

Ik hoop dus dat daar enkele lege plekjes te vinden zijn die iets met een kleine batterij wel kunnen verdragen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten