woensdag 29 februari 2012

I'm losing it

Ja, man... ik ben niet meer mee. Ik denk dat het de leeftijd is. Ik moet op de hoogte blijven, anders sla ik een gek figuur. Maar ja, als je er niet elke dag meer mee bezig bent, dan mindert het een beetje. Je raakt het gevoel een beetje kwijt. Je vangt af en toe dingen op die nieuw voor je zijn, terwijl ik vroeger als eerste de nieuwe ontwikkelingen kende. Ik volgde het ook intensief op. Ik heb er geregeld over geblogd.

En dan kom je plots een Geoxwinkel tegen op de Meir. Daar moet ik mijn bijnaam voor hebben. Ik heb zelfs mijn blog ernaar genoemd. Maar hij staat daar dus. Mooi te blinken. Ik ben natuurlijk direct gaan vragen hoe lang die er al was. Van oktober 2011 zei de juffrouw. Ze had me net een paar verkocht dat ik vorig seizoen wou kopen, maar het was niet meer in stock. Ook andere winkels hadden mijn maat niet meer. Een computerprogramma op de hoofdzetel weet dat altijd in detail. Ze vroeg nog of ik de tweede schoen moest passen, maar ze zag dat de vraag wat belachelijk was. Ik had net dezelfde schoenen aan toen ik de winkel binnenkwam. Alleen de kleur was verschillend. Ik zeg nog dat ne witte of nen blauwe wel even goed zal passen en ze keek eventjes verbaasd. Maar dan moest ze wel lachen.

Helaas werkt mijn klantenkaart er niet. Ze is niet kapot, maar de juffrouw had een hele uitleg over franchising die ik niet begreep. Het komt erop neer dat de andere winkel in het shoppingcenter een vreemde eend in de bijt is. Mijn kaart staat vol, dus ik moet er nog één keer langs. Maar dan ga ik af en toe eens langs de Meir lopen. Er ligt daar nog een geocache verstopt op geen 50m daar vandaan. Ik heb hem al drie keer aan 't zoeken geweest maar ik vind hem nooit.

Ik ga nog ne keer proberen, 'k moet er nu toch vaker zijn hè ;-)

3 opmerkingen:

 1. maar Geoxke, da meent ge nu toch zelf niet???
  en klantenkaart?? What's going on?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Maar alé?! Ik heb een paar weken geleden nog overwogen om je te smssen van 'door jou te kennen valt mij nu plots op dat er hier op de Meir ook een geoxwinkel is'. Maar om één of andere reden heb ik het toch maar niet gedaan. En nu blijkt dat ik je een groots nieuwtje zou verteld hebben? :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. I admit. Ik heb een klantenkaart. Eéntje maar.
  Ja Upje, dat was dus echt wel nieuws geweest :D
  Ik wist wel dat hij eraan kwam, dat hadden ze al gezegd, maar dat ie er al was van oktober? En ik weet van niks? Schande hé.

  BeantwoordenVerwijderen