donderdag 1 maart 2012

Brosser

Ik ben niet op de vaste afspraak geraakt vanavond. Gelukkig is er geen leraar en moet ik geen straf schrijven. Ik ken de lessen ook al wel een beetje want er zijn maar 12 stappen. Toch vind ik het jammer, want ik heb niet de gewoonte om deze afspraak te missen.

En de reden is te dom om dood te doen. Ik ben vertrokken op het gewone uur. Daar aangekomen was het zoals gewoonlijk niet simpel om een parkeerplaats te vinden. In het centrum van Antwerpen is dat altijd een ramp, maar ik heb de indruk dat het daar altijd heel erg is. En 's avonds zijn er ook de vaste bewoners die in de omliggende wijken de parkeerplaatsen innemen.

Maar ik heb het dus opgegeven na 45 minuten zoeken. Onze afspraak duurt maar 1,5 uur, dus de helft had ik al gemist. Ik was ook behoorlijk slecht gezind ondertussen en ik zou toch geen leuk gezelschap meer zijn. Dan toch maar besloten om een weekje uit te stellen. Een ideaal moment om dezelfde les nog eens op een maandag in te halen. Enkele weken geleden deed ik dat ook één keer en dat viel reuze mee.

En in 't vervolg stuur ik een SMS om te zeggen dat ik er niet geraak. Ik was alleen te slecht gezind om daar aan te denken. Maar no worries, ik ben dus niet van mijn paard gevallen :-)

2 opmerkingen: