zaterdag 10 maart 2012

Eat, sleep, ...

... Geocache !

Onder het motto: ik wil een t-shirt van alles wat ik leuk vind heb ik deze besteld


Ik heb blijkbaar de neiging om een t-shirt te bestellen als ik iets leuk vind. Iemand moest me daar op attent maken, want dat had ik dus niet door. Alleen is de maat nog een gokje. Je kan dat online niet passen en de afmetingen staan er wel bij, maar het blijft moeilijk. Ik heb mijn maten genomen en kwam uit op een Medium. Laten we zeggen dat dat komt omdat de site Amerikaans is want zo mager ben ik echt nog niet.

En nu nog veel meer geocachen dan. Anders kan ik de spreuk helemaal niet waarmaken. Ik heb er nu ocharme 19 gedaan. Maar deze week volgt er minstens ééntje hier dichtbij, misschien twee. En volgende week zaterdagavond doen we een nachtcache, dat is ook nieuw. Ik moet nu gauw naar de 100 gaan, anders maak ik de spreuk niet waar ;-)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten