woensdag 11 april 2012

Beste kijker,

Vanaf 1 april 2012 stopt de zender Vitaliteit. We verwijzen U graag door naar de zender Vitaya.

Dat is jammer hè. Mijn favoriete zender toont alleen nog dit computerberichtje. En Vitaya is niet hetzelfde natuurlijk. Feel good movies, kook- en makeoverprogramma's zijn er meer de corebusiness. Niet dat ik dat niet graag zie, want vaak zit er wel eens iets leuk tussen. Maar het segment dat naar Vitaliteit verplaatst was, zit nu verspreid over een paar programma's tussen al de rest.

Enkele jaren geleden kende ik alles van buiten van Vitaliteit. Ik had het dag en nacht op staan. En alles werd constant herhaald, want hoeveel programma's kan je aankopen over ziekenhuizen, spoeddiensten of medische rariteiten. En de eigen programma's waren beperkt tot Jan Van Rompaey die rondliep in het UZ in Leuven en Ingeborg die zich ontspande op een matje. Of twee fitnessboys die hun tweede jeugd gepasseerd waren en enkele malen per dag de kijker vijf minuten aanspoorden tot beweging. Dat lukte goed bij mij want ik heb me telkens ingespannen om vliegensvlug de zapper te nemen en een zender hoger of lager te zappen. Maakte niet zo veel uit wat er dan op het scherm kwam, als die mannen maar weg waren.

Maar buiten die vijf minuten zal ik alles missen wat er te zien was. Ik heb me er trouwens op betrapt dat alles wat met Dr. begint in mijn lijst van favorieten staat. Dr G., de wetsdokter, Dr House, Dr Phil en nu zelfs Dr Oz. Soms fictie, soms echt, soms medisch en soms psychologisch. Maar altijd leuk om te zien. Gelukkig komen die met de regelmaat van de klok weer wel op de kabel. En vaak herhaald, maar dat deert me niet.

Ik zal dus mijn digicorder moeten herprogrammeren. Deze zender die wegvalt geeft plots veel ruimte op de harde schijf.

1 opmerking:

  1. Idd vind dat ook heel jammer! :( en ik ben ook fan van alles waar Dr. voor komt! :D

    BeantwoordenVerwijderen