zondag 13 mei 2012

The game continues

Of dacht je dat ik het opgegeven? Nee hoor, helemaal niet. Maar geef toe, ik heb dat toch heel goed gedaan hé. Ik bedoel dan niet bloggen over geocachen. Dat was een moeilijke opgave. Bijna moeilijker dan het dagelijks geocachen zelf ;-)

Maar dat had je misschien al gezien aan die teller die hier nu bijstaat. En het voornemen was ook om er niet altijd over te bloggen, want dan wordt het saai. En dat was het allesbehalve! Ik heb dat nu twee weken gedaan, elke dag minstens één schat. Meestal waren het er meer, ik kan me niet zo goed inhouden.

Het zijn er te veel om op te noemen maar er waren hele leuke bij. Inmiddels vond ik de diepste schat, de natste schat, de donkerste schat, de kleinste schat en die met het meeste konijnen. En eentje in het buitenland ! Maar dat kan ik allemaal laten zien want ik heb daar uiteraard bewijzen van.

De First To Find is nog steeds niet gelukt. Af en toe krijg ik een alarm als er een nieuwe schat wordt gelegd in een straal van 30 km. Maar ik slaag er vaak niet in om meteen te vertrekken. Op dit moment heb ik drie podiumplaatsen, maar ik was dus nog nooit eerste vinder. Maar dat lukt nog wel, daar ben ik gerust in.

De fiets is nu uitgerust met een GPS houder want met één hand fietsen werd me te gevaarlijk. Zeker in het regenweer dat we hebben gehad. En ik heb een nieuwe spiegel. De vorige heeft een halve schattenjacht dienst gedaan en ik was hem kwijt. De Saab is nu cachemobiel en mijn fiets zit steeds in de koffer. De auto is al slachtoffer van mijn hobby want ik heb een lekke band door de afgelegen uithoeken die ik heb bezocht.

Morgen beelden ! ;-)


Geen opmerkingen:

Een reactie posten